George Kanellos

Webbtrender deluxe

Jag bjuder in dig till Spotify!

with 6 comments

spotify-freeFram till mitt förra inlägg, som handlade om kravallerna i Aten, så handlade mina populäraste inlägg om Spotify. Det är inte svårt att gissa att Spotify är en ganska stor grej, som enligt mig inte ens slagit igenom stort än. Jag tror inte att Spotify lever på hajpen, som IDG uttryckte sig häromveckan. Vi har ännu inte sett Spotifyhajpen gå igång på allvar, särskilt inte utanför Sverige. Vänta bara när skivbolagen blir tillräckligt nöjda och motiverade att hjälpa till och lyfta denna nya affärsmodell. Då kommer det ta fart på allvar. Mark my words! 🙂

Tills dess tänkte jag dra mitt strå till stacken, och bidra med en inbjudan. Jag har en inbjudan kvar till Spotify som jag tänkte skänka till någon av mina, ännu ganska få, läsare.

Skriv en hälsning bland kommentarerna, länka till något av mina inlägg, eller gör någon annan trevlig gärning så är du med och tävlar om en Spotifyinbjudan! Jag utser vinnaren om 48 timmar, alltså onsdag eftermiddag.

Fire away! 🙂

Written by George

08 december 2008 den 16:14

Publicerat i Webb

Tagged with , , ,

6 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tjena! detta låter ju hemskt trevligt, har länge suktat efter en invite till spotify och nu verkar min önskan kunna bli sann. Det skulle vara så underbart om jag nu vann denna tävling. Jag lyssnar på musik flera timmar om dagen och spotify känns som lösningen på alla problem med musik man vill lyssna på men inte har möjlighet att ladda ner. Jag hoppas på en invite!
  TAck! Bra blogg för övrigt!

  /Carl Ramberg

  Carl Ramberg

  10 december 2008 at 01:47

 2. Jag är förvånad att inte fler lockades till en gratis spotifyinbjudan, men vem vet, alla kanske redan har joinat denna suveräna musiktjänst. Och Carl, du hann förmodligen redan skaffa ett spotifykonto innan jag skickade, för det dök upp en varning om att din mejladress redan var kopplad till ett konto.

  Så inviten är fortfarande tillgänglig. Först till kvarn 🙂

  George

  11 december 2008 at 10:39

 3. Tjena George!

  Var nyligen och hälsade på en god vän som visade mig Spotify. Blev verkligen imponerad av dess möjligheter! Självklart skulle jag bli väldigt glad om jag fick ”inviten”. Musik betyder otroligt mycket för mig. Den är en del av min vardag precis som att äta och sova.

  Som tack för att du bjuder på en ”invite” kan jag tipsa om din blogg till alla jag känner och på facebook (där har man ju både vänner och vänners vänner och en del man knappt träffat…:-))
  Om jag kan vara till någon hjälp nån annan gång kan du alltid kontakta mig om du vill.

  Jag hittade föresten din blogg via ETC.se när jag läste om protesterna i Grekland. Den är riktigt bra och jag tycker du ska skriva mer om politik och samhällsfrågor framöver. Fast självklart inte bara, rena politiska bloggar blir ofta tråkiga tycker jag. Men en balans av många olika ämnen tror jag ger den bästa och mesta läsningen. Du gör ju en direkt insatts för att jag och andra svenskar ska få reda på vad som händer i Aten. Mainstream-media ger inget verklig inblick alls tycker jag…
  Tack å hej!

  /Petter Wallgren

  Petter

  12 december 2008 at 13:15

 4. Inbjudan är din Petter! Tack för dina uppmuntrande ord om bloggen.

  Check your mail 🙂

  George

  12 december 2008 at 14:59

 5. Tack! 😀

  Petter

  12 december 2008 at 20:21

 6. Har du nåågon kvar?
  Isf är jag väääldigt sugen på en inbjudan.. :]

  matilda

  09 februari 2010 at 12:53


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: